Classico, mapper til menu, vin & cocktails

Classico mapperne er fremstillet i et let miljøvenligt materiale, i flotte farver og prægemotiver. Classico mapperne lagerføres i 2 varianter og i formaterne, A4 og A4 smal. Alle mapper kan leveres med præg alene med jeres navn og logo.

Du kan bestille 2 udvalgte prøver for kr. 150,- + porto.

Classico findes i varianterne, Classico Corner og Classico Pocket

Classico Corner er en enkel elegant mappe med  små monteringshjørner hvor vin- og menukort placeres på en let og overskuelig måde, direkte på de 2 indvendige sider. Classico Pocket er med klare PP-lommer til montering af vin- og menukort. De dobbelte lommer er monteret i ryggens 2 skruesæt, der giver en optimal og let bladring. Mapperne kan leveres med antal lommer efter ønske.

Classico Corner

Som standard er Classico Corner monteret med 2 klare monteringshjørner, lige klar til fastsættelse af vin- eller menukort. For optimal fastgørelse vil vi dog anbefale at der monteres 1 stk. ekstra forneden eller måske både foroven og forneden. Placer menukortet i mappens to hjørner og monter efterfølgende de ekstra hjørner på menukortet og klem det fast på mappen. Det er enkelt og let.

Classico Pockets

Classico Pockets har forniklede hjørner, og de dobbelte lommer er monteret i ryggens 2 skruesæt, der giver en optimal bladring.

Sortiment


Classico A4
h320 x b240 mm


Classico A4 Smal
h320 x b160 mm

Alle mapper kan leveres med eget præg af navn og logo